*Nettavisen* Nyheter.

15 ting menn vil at kvinner skal vite

Foto: (Crestock.com)

Ute etter en kjæreste? Slik blir du «the woman of his dreams».

14.11.09 13:55

(SIDE2): Menn vil faktisk ikke bare ha øl, sex og fotball, skriver Jane Hoskyn i aol.com. Det vil ha øl, sex og fotball, men de vil også ha en selvstendig kvinne som kan betale for seg selv, og som ikke er for opptatt av å nappe øyebrynene. Vil du vite mer? Her er 15 tips til hvordan du kan bli hans drømmedame.

1. Ikke spill avvisende
Dersom du liker han så godt at det kjennes ut som om du skal til å eksplodere, så fortell han det. Det å spille «hard to get» er manipulerende og meningsløst.

Menn vil ikke ha en kvinne i nød, men de liker å føle seg ønsket. La han få vite at du er interessert, så er det mer sannsynlig at han vil bli oppmerksom på deg og gjøre et fremstøt.

Dette er enda viktigere dersom du dater på nettet. Er du kjølig ovenfor en mann som har tatt kontakt, vil han bare dykke ned i havet av fisker å finne seg en annen.

Lyst til å prøve nettdating? Møt single her!

2. Menn er ikke telepatiske
Dersom du er ute med en venninne så vil hun nok merke på deg at alt ikke er som det skal. Er du derimot ute med en mann, vil du nok føle deg mindre forstått. Du tenker kanskje at han er en ufølsom tufs, men faktisk så er det ikke hans feil.

Klikk på bildet for å forstørre.

Eksperter på kroppsspråk hevder at menn ikke er på langt nær så gode som kvinner til å plukke opp signaler. Derfor er det helt nødvendig at du sier det til han, og ikke antar at han bare skal skjønne det.


3. Litt sminke er mer enn nok
Den naturlige looken vil alltid være den peneste, og er faktisk mer sexy enn et oversminket ansikt. Litt eyeliner og mascara er alt du trenger for å fremheve øynene og forbedre utseende. For mye sminke får deg til å se både desperat og eldre ut. Merk deg også at menn heller ikke synes det er fint med svært nappede øyebryn.


4. Gjør en innsats
Selv om du har gått ut med en mann noen ganger, så vil han gjerne at du skal gjøre en innsats og pynte deg litt for han.

Vær stolt og vis at du setter pris på at han finner deg attraktiv, så vil hans begjær vokse i det uendelige.


5. La han betale første gangen, men del regningen etter det.
Menn setter faktisk pris på å få lov til å betale første gangen. Det får han til å føle seg som en mann.

Det betyr derimot ikke at du skal la han betale for alle middagene. En dame som bare er ute etter middagene vil føles som en igle.

Finn en date på nettet!

6. Spleiselag
Dersom han spør om dere kan dele regningen første gangen dere er ute sammen, betyr ikke det nødvendigvis at han ikke liker deg.

Kanskje er han oppdratt til å se på kvinner som likemenn (heldige deg), eller kanskje er han blakk (ikke så «heldige deg»).

7. Du er ikke sexy når du er full
En drink eller to gjør deg mindre sjenert, men ikke tenk på alkohol som en trylledrikk du blir mer selvsikker av. Å drikke mye på tom mage kan fort forvandle deg fra å være hyggelig selskap til en usjarmerende kaklehøne.

Klikk på bildet for å forstørre.


8. Ikke avbryt
Å avbryte er veldig naturlig for en kvinne, fordi sammen med andre kvinner er de vant til å fullføre hverandres setninger eller poenger.

Menn derimot ser ut til å oppfatte denne overlappingen som forstyrrende og irriterende. Er du derfor ute etter å imponere en mann, så pass på å ikke bryte inn før du er sikker på at han har snakket ferdig eller har fullført sitt poeng.

9. Ikke tilby for mye informasjon heller..
OK, du er både irritert, trøtt og stresset av jobben. I tillegg er det den tiden av måneden og du føler deg fet.

Han vil allikevel sette stor pris på om du ikke snakker for mye om det. Foruten at det får han til å føle seg ukomfortabel og kanskje til og med irritert, vil du fremstå som usikker. Med andre ord blir du i hans øyne både klengete og krevende – akkurat det menn hater mest.

Snakker du ikke for mye om deg selv, kan du også ende opp med å fremstå som en god lytter. Og gode lyttere settes pris på.


10. Hold munn om ekskjæresten
Å snakke om ekstypen vil gi din date et inntrykk av at du ikke har glemt han helt.

I tillegg så er det ingen menn som er interesserte i å tenke på din sexhistorie. Han vil nok ikke forvente at du er en jomfru, men han vil helst ikke bli minnet på det heller.

Klikk på bildet for å forstørre.


11. Ikke vær en mus!

Menn synes selvsikkerhet er ekstremt attraktivt. En kvinne som ser stolt og uavhengig ut, kan ikke unngå å få oppmerksomhet fra en mann.

Ingen ønsker en arrogant kjæreste, men tror du at du ser feit eller stygg ut, så vil det synes på deg og drepe all din sexappeal.

Det handler heller ikke bare om fysisk sikkerhet. Menn liker kvinner som kan snakke for seg og som si sin mening. Dørmatter er absolutt ikke sexy.

12. Spør ikke : «Hva tenker du på?»
Antakelig vil du ikke høre svaret på dette spørsmålet. Enten dere er ute på en romantisk spasertur eller dere ligger i sengen og koser, så er sjansen for at han tenker på Super Mario Kart eller hvilken smak han liker på nudlene sine dessverre svært stor. Det trenger du ikke få bekreftet.


13. Menn elsker kvinner som elsker sex
Ikke vær flau over at du lager lyder når dere har sex. Glem naboene, glem magen som rumler, glem omverdenen. Alt han bryr seg om er at han gir deg en fantastisk opplevelse.


14. Ikke lat som
Å late som om du får orgasme er ikke så lurt, fordi det vil skape forventninger om at dette skal skje hver gang. Med mindre du er en ekstremt god skuespiller så styr unna, for det er faktisk ikke så lett å late som. I stedet kan du nyte reisen og akseptere at det ikke alltid handler om slutten.


15. Han ønsker å få deg til å le – og omvendt
Noen menn antar at kvinner er for nevrotiske til å være morsomme. Motbevis dette ved å ikke ta deg selv så seriøst.

Dersom du kan få han til å le, vil han få lyst til å introdusere deg for vennene sine. De vil være sjalu på han for å ha funnet seg en morsom kjæreste, noe han igjen vil like godt.

Har du ingen i kikkerten?Møt en mann i kveld!

Les også:
Test din personlighet
Se hvilke naboer som er single

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag