15 toppløse magasinforsider

Foto: (Faksimile Glamour)

08.03.13 20:12

(SIDE2): Kate Hudson har latt fillene falle for Glamour Magazine denne måneden. Hollywood-stjernen stirrer rett mot deg fra magasinforsiden, og hun er kun iført lange perlekjeder fra Chanel og en trang jeans.

Kate har fått forsiden på grunn av sin rolle i «Glee», og i bladet forteller 33-åringen om hvordan hun holder seg i form.

- Dansing, pilates og jeg løper etter Bing, forteller hun og refererer til sin halvannet år gamle sønn.

Britney Spears har kastet klærne for flere magasiner, men dette for Rolling Stone i 2003 har blitt en aldri så liten klassiker.

Christina Aguilera stilte splitter naken på Rolling Stone, bare dekket av en gitar, tilbake i 2002.

Heidi Klum lot seg avbilde uten en tråd på tyske GQs magasinforside i 2009. Forsiden har ikke bare fått ros - men Klum er like blid allikevel.

Jennifer Aniston på høyden av «Friends»-karrieren (bare sjekk frisyren, så skjønner man det!), ble ikke mindre populær da hun gjorde denne forsiden for Rolling Stone i 1996.

Jennifer har aldri vært redd for å stille toppløs, og gjorde det igjen for amerikanske GQ i særs patriotisk stil i 2009. Et stripete slips har vel aldri passet noen så godt.

Supersøte og superhotte Jessica Alba på forsiden av GQ i 2005 - den gang var hun blondine og hadde navlering. I dag er hun brunette, men like vakker så klart.

Keira Knightley stilte lettkledd i Allure rett før nyttår. Den britiske skuespilleren kastet korsettet som det står på forsiden, hun har tross alt hovedrollen i kinoaktuelle «Anna Karenina», om dagen.

«That 70s Show»-stjernen Mila Kunis ble av Esquire kåret til årets mest sexy kvinne i fjor. Dermed stilte hun toppløs for bladet i rocka stil med mørk sminke og neglelakk, og selvsagt trange skinnbukser.

Rachel Weisz (42) sitt cover for Esquire iført en buktende slange er både dyrisk og sexy. Hun har stilt opp for bladet en rekke ganger - på en hel del dristige bilder. I årets aprilutgave stiller hun nok en gang opp, men litt mer påkledd denne gangen.

R&B-stjernen har aldri blitt beskyldt for å være beskjeden. Rihanna har kastet klærne en rekke ganger på forsiden av diverse bladet, dette er fra i fjor for GQ.

Katy Perry en god stund før bruddet med Russell Brand. Toppløs og i bare trusa for Esquire.

«Paradise Hotel»-aktuelle Paris Hilton lot toppen falle for Vanity Fari i 2006.

I 2008 stilte Claudia Schiffer opp for tyske Vouge på denne dristige forsiden.

For god karma tar vi med dette også, trekløveret fra «True Blood» nakne og blodige på Rolling Stones forside i 2010. Heia, vampyrene!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.