RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

150 meter uten fører

(Steffen Opheim, Bergensavisen)
Sist oppdatert:
Trillet gjennom to fotgjengerfelt og to kryss.

Rundt klokken 1815 fikk politiet flere meldinger fra vitner i Sandviken. Meldingene gikk ut på at en bil trillet ned Kirkegaten uten fører.

- Bilen var så vidt vi vet førerløs og har rullet ned Kirkegaten og inn i Ladegårdsgaten. Den har havnet delvis utenfor veien, sier operasjonsleder i Hordalands politidistrikt, Asbjørn Andersen til BA.no.

Varebilen har krysset Nye Sandviksvei like ved Sandviken brannstasjon og står fast i et gjerde over Sjøgaten.

Frank Salazar var på tur med hundene da han fikk øye på en bil som kom kjørende ned Kirkegaten og som kjørte ned en lyktestople.

- Deretter braser den gjennom krysset og inn i et gjerde hvor den blir stående å vippe. Det er bare utrolig flaks at ikke den traff folk eller biler på sin ferd. Jeg vil anslå at den hadde en fart på omkring 40 kilometer i timen, sier Salazar til BA.nos reporter på stedet.

Da bilen stoppet, løp Salazar umiddelbart til førersetet for å se om det var noen der som trengte hjelp. Det var det ikke!

- Tenk hvis bilen hadde falt utfor og ned i den trafikkerte gaten under. Den kunne truffet en bil eller fotgjengere, sier Salazar sjokkert.

Like under der hvor bilen står krasjet i gjerdet, er det en trapp.

Varebilens ville ferd har gått fra Kirkegaten inn i krysset Ladegårdsgaten/Nye Sandviksvei hvor den har kjørt ned et parkeringsskilt og en lyktestolpe. Nå står den i Nye Sandviksvei i et gjerde over den sterkt trafikkerte Sjøgaten.

Bilen ble fjernet fra stedet ved 1900-tiden. Politiet dirigerte da trafikken på stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere