RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

16-åring fikk hodeskader under fest

Sist oppdatert:
Stavanger (NTB): En 16 år gammel gutt fikk brudd på hodeskallen etter det politiet mener er vold på en fest i Hafrsfjord natt til søndag. Tilstanden hans er stabil.

- Vi legger til grunn at skadene skyldes en kriminell handling. Saken er under etterforskning, men vi har ingen mistenkte så langt, sier vaktleder Sturle Smith i Rogaland politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om bråk på en fest like etter midnatt natt til søndag og en patrulje var på vei til stedet da de fikk beskjed om at en gutt var funnet med alvorlige hodeskader.

- Mye kan tyde på at det dreier seg om en hjemme-alene-fest som kom ut av kontroll. Det var et stort antall ganske unge ungdommer til stede, sier operasjonsleder Victor Jensen.

16-åringen er lagt inn på Stavanger universitetssjukehus med brudd på hodeskallen. Søndag kveld opplyser sykehuset at guttens tilstand er stabil og at han er overført til en vanlig sengepost. Skadene beskrives som lette.

Det skal ha vært mellom 40 og 50 ungdommer til stede på festen, men de fleste av disse hadde forlatt stedet da politipatruljen ankom. Politiet sier de fleste festdeltakerne trolig var i omtrent samme alder som den skadde gutten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere