Gå til sidens hovedinnhold

16-åring pågrepet i Nancy-saken

Politiet tror 16-åringen vet hvem som overfalt og drepte Nancy Tavsan (18).

Politiet i Göteborg har ikke noen mistenkt for selve drapshandlingen, men håper at 16-åringen som sitter fengslet kan presses til å erkjenne hvem som slo i hjel Tavsan, skriver Aftonbladet.

Gutten ble pågrepet lørdag og ble strakt avhørt i flere timer.

Ifølge Göteborg-avisen GT kom 16-åringen i politiets søkelys etter at de sporet Nancy Tavsans mobiltelefon. Telefonen ble sporet til området der 16-åringen bor.

Nekter skyld
16-åringen sitter nå fengslet mistenkt for å beskytte en forbryter.

Guttens advokat, Björn Sjölander, vil ikke komme med noen opplysninger i saken, utover at gutten hevder at han er uskyldig.

- Min klient avviser anklagene, sier Sjölander til GT.

På vei fra fest
Tavsan ble funnet død ved en gangsti like utenfor Göteborg ved 01.20-tiden natt til onsdag forrige uke. Hun var ille tilredt og livløs da hun ble funnet og døde senere på sykehuset.

Tavsan var på vei hjem fra en fest da hun ble overfalt.

Drept med flaske?
Politiet tror at Tavsan ble drept med en istykkerslått flaske som ble funnet ved siden av henne. Flasken er sendt til analyse for å sikre spor fra gjerningsmannen.

Politiet har tidligere avhørt rundt 80 personer i løpet av etterforskningen. Den pågrepne er ikke kjent av politiet fra tidligere. Politiet bekrefter at han har vært ved åstedet.

- Ettersom han har befunnet seg i området, er han interessant i etterforskningen, sier Thomas Fuxborg, pressetalsmann for politiet i Västra Götaland til GT.

Han sier videre at de ikke har noen andre mistenkte i saken.

50.000 i dusør fra kriminelle
En av Sveriges mest kjente kriminelle gjenger har utlovet en dusør på 50.000 kroner til de som kan bidra til å oppklare drapet.

- Vi beklager drapet, og derfor utlover vi belønningen, skriver gjengen på sine egne nettsider, ifølge Aftonbladet.

Beskjeden på nettsiden er blant annet undertegnet av organisasjones gründer.