*Nettavisen* Nyheter.

16 personer funnet innestengt i lastebil på Stena Line-ferge

Lastebiler på fergekaia Rosslare Europort i Wexford Ireland. Seksten personer ble funnet innestengt i en lastebil på overfarten mellom Cherbourg i Frankrike til Rosslare i Irland. Arkivfoto.

INNESTENGT I LASTEBIL: Lastebiler på fergekaia Rosslare Europort i Wexford Ireland. Seksten personer ble funnet innestengt i en lastebil på overfarten mellom Cherbourg i Frankrike til Rosslare i Irland. Arkivfoto. Foto: Niall Carson (Pa Photos)

16 personer er funnet innesperret i en lastebil om bord en Stena Line-ferge på vei fra Frankrike til Irland, ifølge Sky News.

21.11.19 14:53

Alle er ved god helse og er blitt innlosjert i lugarer på båten, opplyser Stena Line ifølge Sky News.

Personene er mellom 20 og 40 år og har trolig reist fra Belgia for om lag fem dager siden.

Fergen er på vei fra Cherbourg i Frankrike til Rosslare i Irland. Sikkerhets- og immigrasjonsmyndigheter i Rosslare er varslet om hendelsen.

En ansatt på båten oppdaget menneskene da han hørte banking fra lastebilen, ifølge RTE.

I oktober iverksatte britisk, irsk og belgisk politi en omfattende etterforskning etter at 39 mennesker ble funnet døde i en kjølecontainer på et industriområde i Essex.

I den saken sa politiet at de trodde lastebilens trekkvogn hadde kommet fra Irland eller Nord-Irlands mens kjølecontaineren kom med til Purfleet i England med ferje fra Zeebrugge i Belgia.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag