RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

17-åring i Sandefjord avhøres på nytt

Sist oppdatert:
Så langt er det ingen mistenkte i saken.

SANDEFJORD (NTB): Politiet skal mandag ettermiddag avhøre den 17 år gamle jenta som har forklart at hun søndag kveld ble dratt inn i en bil i Sandefjord og voldtatt. Ingen er så langt pågrepet i saken.

- Nå skal vi først og fremst avhøre den fornærmede på nytt for å få en bedre oversikt. Da kan vi gå ut med mer konkrete opplysninger om hvilke tips vi ønsker i saken, sier politiinspektør Kjell Johan Abrahamsen ved kriminalseksjonen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Han opplyser at politiet også gjør andre etterforskningsskritt, uten at han ønsker å gå nærmere inn på det. Så langt er det ingen mistenkte i saken.

Den 17 år gamle jenta ble ifølge politiet dratt inn i en bil med to personer i Sandarveien i Sandefjord rundt klokken 18 søndag kveld.

- Jenta har forklart at hun ble utsatt for voldtekt mens bilen var i bevegelse. Begge mennene i bilen skal ha vært i starten av 20-årene, og de snakket et utenlandsk språk, sier Abrahamsen.

Omtrent en time senere ble jenta satt av på samme sted som hun skal ha blitt dratt inn i bilen.

Bilen er beskrevet som en mørk sedan med sotete ruter bak. Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett bilen ved Sandarveien i Sandefjord mellom klokken 17.00 og 19.30 søndag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere