*Nettavisen* Nyheter.

17-åring sloss med politi

Foto: Roy Hilmar Svendsen

Den 17 år gamle gutten nektet å forlate Shell-stasjonen, og lot knyttnevene stå for dialogen med politiet.

07.08.06 13:09

Det var ved totiden natt til søndag at den sterkt berusete 17-åringen begynte å bli amper inne på Shell Select-stasjonen i Knarvik. Den døgnåpne bensinstasjonen har tidligere slitt med mye fyllebråk nattestid i helgene, og betjeningen reagerte derfor med å tilkalle politiet da tenåringen ble ubehagelig.

Startet slåsskamp
- Politiet kom til og ba ham fjerne seg, noe han ikke var helt villig til, forteller politioverbetjent Svein Fammestad ved Lindås og Meland lensmannskontor til ibergen.no.

17-åringen gjøv like godt løs på de to politibetjentene, og laget i stand en durabelig slåsskamp utenfor bensinstasjonen. Politiet klarte til slutt å få kontroll på ungdommen, og fikk kjørt ham til politiarresten i Bergen. Ingen av de tre skal ha kommet til skade.

- Vedkommende er en kjenning av oss. Han vil bli anmeldt for vold mot politiet, sier Fammestad.

- Selvjustis blant ungdommene
Tidligere i sommer gikk Shell-stasjonen til det uvanlige skritt å stenge nattestid i helgene, for å få bukt med fyll- og voldsproblemet i og utenfor stasjonsområdet etter at skjenkesteden stenger kranene.

Den siste tiden har det ifølge Fammesad vært forholdsvis rolig ved bensinstasjonen i helgene.

- Det virker som ungdommene har tatt tak selv, og utvist en indre justis mot dem som lager bråk. Jeg tror de er interessert i at bensinstasjonen holder åpent, og at de ikke lenger aksepterer oppførsel som fører til stenging, sier Fammestad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag