RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

17 dansker savnet etter tyfonen

København (NTB-TT-Ritzau): Fortsatt er 17 dansker savnet etter at tyfonen Haiyan rammet Filippinene. Både norske og svenske myndigheter er tilbakeholdne med å oppgi tall på savnede.

- Vi savner for øyeblikket kontakt med 17 personer, forteller kontorsjef Søren Vøhtz i den danske utenriksdepartementet. Han understreker at det fortsatt ikke er noe som tyder på at noen dansker er blitt skadd i naturkatastrofen.

Overfor NTB ville det norske Utenriksdepartementet tirsdag kveld fortsatt ikke opplyse hvor mange nordmenn de ikke har fått kontakt med.

- Situasjonen er uoversiktlig, så vi ønsker ikke å gå ut med noen tall. Store områder er rammet, og infrastrukturen er slått ut, sier pressevakt Astrid Sehl til NTB.

Det svenske utenriksdepartementet ville tirsdag ikke komme inn på det nøyaktige tallet på svensker det ikke er oppnådd kontakt med.

- Det er personer vi ikke har kommet i kontakt med, men vi vet at det er veldig dårlige telefonforbindelser, poengterer pressetalskvinne Camilla Åkesson Lindblom. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere