*Nettavisen* Nyheter.

17 drept av selvmordsbombere i Pakistan

En redningsarbeider og en politimann hjelper en jente som ble skadd i selvmordsangrepet i Peshawar. Mange ble drept i flere bombeangrep i Pakistan fredag.

En redningsarbeider og en politimann hjelper en jente som ble skadd i selvmordsangrepet i Peshawar. Mange ble drept i flere bombeangrep i Pakistan fredag. Foto: Khuram Parvez (Reuters/NTB scanpix)

Til sammen 17 personer ble drept i to selvmordsangrep i Pakistan fredag.

14.03.14 13:28

Den første bomben gikk av like ved en politibil i Sarband-bydelen i Peshawar, nordvest i landet. Sju personer ble drept og over 20 mennesker såret i angrepet. Selvmordsbomberen så ut til å være en gutt i tenårene.

Ingen grupper har så langt tatt på seg skylden for angrepet.

I byen Quetta sørvest i landet drepte en bombe ytterligere ti personer og såret 31 personer, opplyser myndighetene. Ifølge politisjef Abdul Razzaq Cheema skal et kjøretøy med sikkerhetsstyrker om bord ha vært målet for angrepet, som skjedde utenfor et skolebygg i sentrum av byen.

Det er en skjør våpenhvile mellom myndighetene og Taliban i Pakistan. Statsminister Nawaz Sharif står fast på å fortsette forhandlingene, til tross for flere voldelige aksjoner den siste tiden. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.