Gå til sidens hovedinnhold

17-millionersutsikt solgt

Denne 300 kvm store villaen på Ulvøyas vestside ble solgt etter første visningsrunde.

ULVØYA: Megler Kim Krabbe kan fortelle at det stadig er rift om boligene på øyene i Oslofjorden. På visningen av Måkeveien 58 nylig var det mange som dukket opp, tross en prislapp på over 17 mill. Boligen, som i seg selv var noe utdatert stilmessig, ligger fabelaktig til på Ulvøyas vestside og har, ifølge megler, kanskje Oslos beste utsikt.

LES OGSÅ: Nå synker faktisk boligprisene

LES FLERE BOLIGSAKER PÅ EIENDOMSSIDENE

– Det var bra trøkk, mange på visning. Mange var nysgjerrige. Det var litt som forventet, med en så vanvittig beliggenhet, sier Krabbe. Boligen lå ute til 17,9 mill. kroner og gikk for 17 mill. etter budrunde.

– Den gikk litt under takst, etter en totalvurdering. Kjøper må jo belage seg på å legge en del penger inn i boligen for å få den opp til dagens standard. Men jeg tror både kjøper og selger er veldig fornøyde, sier Krabbe.

Det slutter aldri å forundre Krabbe hvor mange som kan være med å by på en bolig til nesten 20 millioner.

– Vi ser det gang på gang: når det er spesielle objekter i det høyere prissjiktet så kommer det masse folk. Det er stadig overraskende hvor mange som har råd til den prislappen. Det har skjedd noe i den enden av skalaen de siste årene.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen