RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

17. Mohammed Fellah

Sist oppdatert:

MOHAMMED FELLAH ble tatt opp fra U-gruppa til A-laget i juli 2006 som førsteårs junior. Unggutten har svært gode basisferdigheter, fint tyngdepunkt og et presist venstrebein. Han har godt blikk for spillet og besitter også defensive kvaliteter. Et talent utenom det vanlige som er flink til å bruke sin sterke sider. Fellah spiller gjerne sentralt på midtbanen, men blir også brukt som venstrekant eller spiss.

Fellah er Oslo-gutt og kom til Vålerenga som 14-åring fra Holmlia. Han er født i Norge med foreldre fra Marokko og er dermed aktuell for begge landenes landslag. Foreløpig har han valgt aldersbestemt landslagsfotball for Norge og har vært sentral i flere årsklasser. Høsten 2006 spilte han på G18-landslaget sammen med klubbkamerat Glenn Roberts og var med på å sende Norge videre i EM-kvalifiseringa.

Fellah leverte en god 2006-sesong i 2. divisjon og var Vålerengas mest benyttede spiller. Gode prestasjoner på andrelaget gjorde ham aktuell for A-lagspill og i september debuterte han med scoring i 5-1-seieren mot Fredrikstad. Senere grep han sjansen da han fikk tillit i Royal League. I løpet av turneringa spilte han seg inn på førstelaget og startet de to siste kampene sentralt på midtbanen.

Ble desverre stygt skadet i en U18-landskamp mot Tyrkia i august 2007, hvor han brakk leggbeinet. Fellah måtte operere, og mistet resten av 2007-sesongen. Skaden ville ikke leges riktig og høsten 2008 måtte han operere på nytt. Kom tilbake for fullt i 2009-sesongen hvor han fikk flere kamper i Tippeligaen. Leverte tidvis meget gode prestasjoner, og viste fram sin eminente skuddteknikk ved flere anledninger, som i 4-1-seieren mot Lyn i september. Har vært fast på laget i 2010-sesongen og har levert godt spill i en offensiv midtbanerolle.

Født: 24.05.1989 i Oslo
Posisjon: Midtbane
Draktnummer: 17
Moderklubb: Holmlia
Høyde/vekt: 167 cm / 70 kg

Meritter: Seriesølv 2010 og vinner av JET-turneringa 2006 (Vålerenga)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere