RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

17 veistrekninger stengt på grunn av uvær og ras

17 veistrekninger var fortsatt stengt på grunn av uvær og ras søndag. Flest stengte veier var det i Nord-Trøndelag, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane.

I Møre og Romsdal var fire veistrekninger stengt søndag ettermiddag på grunn av jordras. Blant dem var fylkesvei 43 mellom Hunneset og Vatne og fylkesvei 11 mellom Vestre Brusdal og Nergården.

I Sør-Trøndelag førte jordras også til stenging av en fylkesvei.

Sogn og Fjordane hadde søndag også fire stengte veistrekninger. Fylkesvei 13 mellom Langeteig og Renndalen og over Gaularfjell var stengt på grunn av snøras. I tillegg var en vei stengt på grunn av uvær, mens en annen ble stengt på grunn av steinras.

Fire stengte veistrekninger var det også å finne i Nord-Trøndelag. To veistrekninger var stengt på grunn av jordras, og to som følge av uvær og sterk vind.

I tillegg var to veier i Oppland stengt på grunn av uvær. Blant dem er fylkesvei 51 Valdresflye, som ifølge Statens vegvesen ikke vil bli åpnet igjen søndag.

I Nordland var en strekning på fylkesvei 250 stengt på grunn av oversvømmelse.

Uvær førte til stenging av fylkesvei 651 mellom Tuddal og Svineroi i Telemark.

I tillegg er det kolonnekjøring over både Båtsfjordfjellet, Kongsfjordfjellet og Ifjordfjellet i Finnmark på grunn av uvær. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere