RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

18-åring døde etter mc-ulykke

Foto: Brede Gautland Andersen (Aust Agder Blad)
Sist oppdatert:
Døde av skadene han ble påført ved en utforkjøring i Trollbergvika på Fie søndag.

En 18 år gammel mann fra Skien, døde mandag formiddag av skadene han ble påført under en mc-ulykke i Trollbergvika på Fie søndag kveld. En 16 år gammel jente fra Risør, som satt på, er alvorlig skadet.

Det skriver Aust Agder Blad.

Brukte ikke hjelm

Politiet fikk inn meldingen klokken 21.02. I løpet av et kvarter var luftambulanse på stedet og første tilstandsrapport ble gitt klokken 21.31. Ambulanse og politi kom samtidig til ulykkesstedet og gjenopplivning ble umiddelbart iverksatt. Begge ble så fraktet til Sørlandet sykehus Arendal.

Torstein Johansen ved Risør politistasjon opplyser at det var 18-åringen som kjørte motorsykkelen, en uregistrert 80 kubikks crossykkel. Ingen av to de skal ha brukt hjelm.

Kjørte av veien

- De har mistet kontrollen over sykkelen og kjørt av veien og inn i kratt- og skogområdet. Gutten har adresse i Skien og jenta i Risør. Jenta har hodeskader og tilstanden blir karakterisert som alvorlig. Gutten har indre skader i mageregionen og tilstanden er kritisk, fortalte politivakta ved Agder politidistrikt til Aust Agder Blad mandag morgen.

I løpet av natten ble 18-åringen fraktet fra Sørlandet sykehus til Ullevål universitetssykehus. Ved 9-tiden meldte de at livet til den skadde ikke sto til å redde. Den 16 år gamle jenta er behandlet for bruddskader og er utenfor livstruende fare. Hun ligger fortsatt på sykehuset i Arendal.

Trolig høy fart

Etterforsker ved Risør politistasjon, Frode Stenersen, vil ikke si noe om hvor høy fart som skal ha blitt holdt før alle prøver og målinger er gjort.

Et vitne i området, som ønsker å uttale seg anonymt, forteller at de to trolig må ha holdt høy hastighet. Vedkommende satt inne i et hus i nærheten av ulykkesstedet og lyden fra kjøretøyet ble hørt godt, før det ble helt stille. Deretter kom det folk til ulykkesstedet og politiet ble varslet. Skiens-mannen er kjent i området og var, med deler av familien, på ferie på hytta på Fie da den tragiske hendelsen fant sted.

Les mer hos Aust Agder Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere