*Nettavisen* Nyheter.

18-åring siktet for å ha knivstukket foreldrene

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)

Ektepar innlag på Ullevål med alvorlige skader etter at sønnen gikk til angrep.

11.02.13 15:25

Lillestrøm (NTB): En 18-åring er siktet for å ha knivstukket foreldrene sine, en 63-årig mann og en 55 år gammel kvinne. De ble innlagt på Ullevål med alvorlige skader etter episoden på Fjellhamar i Lørenskog sent søndag kveld.

- Flere knivstikk
En nabo av paret kontaktet AMK 23.55 søndag kveld. Vel en time senere ble deres 18 år gamle sønn pågrepet. Han er nå siktet for knivstikkingen som skjedde i foreldrenes hjem.

- De har flere knivstikk, men jeg vet ikke hvor på kroppen. De var uansett bevisste da de fikk hjelp av ambulanse, sier Jon Letnes, politiadvokat ved Romerike politidistrikt, til NTB.

Tilstand stabil
Tilstanden til det skadde paret var stabil natt til mandag, ifølge opplysninger politiet har fått fra sykehuset.

Foreløpig vet politiet lite om hva som var motivet for og foranledningen til knivstikkingen, og Letnes kan foreløpig ikke si om knivstikkingen var et drapsforsøk. Den siktede trolig blir avhørt i løpet av mandag, ifølge politiadvokaten.

- Mannen ble pågrepet uten dramatikk klokken 1.01 på en annen adresse enn der knivstikkingen skjedde, opplyser operasjonsleder Ola Magne Mæle til NTB.

Ifølge Romerikes Blad skal vitner skal ha sett 18-åringen stikke fra åstedet, en enebolig like ved Sentralsykehuset i Akershus, på sykkel. Vitneobservasjoner gjorde at politiet kunne pågripe mannen et par kilometer unna ved Rasta.

18-åringen ble rutinemessig framstilt for lege etter at han ble pågrepet, opplyser politiet. Han er ikke fysisk skadd. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.