RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: ronjagujord.blogg.no

19 år og sirkusdirektør

Sist oppdatert:
Ronja lever mildt sagt et liv uten om det vanlige. Møt henne her.

(SIDE2): Side2 har valgt ut 25 norske blogger fra Blogglisten.no som på en eller annen måte skiller seg ut fra mengden. Bloggene vil bli presentert en og en de neste 25 dagene.
Den første bloggen ut er fra en 19 år gammel sirkusdirektør.

Her er hennes blogg: http://ronjagujord.blogg.no

Slik presenterer bloggens eier sin egen blogg:

«Bloggen min er en blogg litt utenom det vanlige. Det er ikke en blogg om mote eller sminke, snarere en blogg om mitt spesielle liv som cirkusdirektør, mine tanker og min hverdag preget av paljetter og stjernestøv. »

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Hvem er du som står bak bloggen?
– Mitt navn er Ronja Gujord og jeg er ei 19 år gammel jente fra Kristiansund. I 18 år har jeg jobbet på Cirkus Zorba som eies av min far, Thor Gujord og meg.

- I år tok jeg over som direktør og vil i tidene framover by på et ungt og moderne show til glede for både store og små. I tillegg til dette spesielle livet er jeg en nokså ordinær jente. Jeg driver aktivt med hest og har selv en Orlov traver. Denne brukes også i sirkusmanesjen. Ellers på fritiden liker jeg å reise, være med venner og trene.

Hvor mye kontakt har du med dine lesere?
– Jeg prøver så godt som overhodet mulig å holde kontakt med leserne mine, men det er ikke alltid jeg har tid til det. Men om noen lurer på noe er de garantert å få svar.

Sjekk ut andre blogger på blogglisten.no

Hva er den viktigste grunnen til at du fortsetter med blogging?
– Grunnen til at jeg blogger er fordi jeg elsker å skrive, men også for å opplyse folk om det livet jeg lever og hvilke utfordringer jeg møter på veien. I tillegg blogger jeg for å opplyse om vårt dyrehold, noe som er utrolig viktig for meg.

Hva er ditt beste bloggtips til andre?
–Blogg for deg selv, ikke kun for andre! Mange lever en desperat hverdag mot å oppnå så mange kommentarer som mulig og ivrer seg etter å komme på topplisten. Slik skal og bør det ikke være. Selvfølgelig er det tøft å være på topplisten, men en bør blogge for sin egen del.

– Men for dem som streber etter å være på topp er det lurt å blogge om noe ikke alle andre gjør, skrive interessante innlegg og dekorere med bilder, filmer og alt annet smakfullt. Fantasien har ingen grenser!

Hvilke tre blogger utenom din egen vil du anbefale?
– Jeg leser utallig mange blogger hver dag, men tre hvor jeg er fast leser er Regine - sinober.blogg.no, ei sterk jente fra min egen hjemby, Sofsen www.sofsen.com , ei tøff og allsidig jente med en fantastisk herlig skrivestil og talkiewalkie.blogg.no min store videobloggfavoritt!

Besøk Ronjas blogg her: http://ronjagujord.blogg.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere