RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Dyreparken i Kristiansand (Scanpix)

1.900 feiret Julius (30)

Det var full fest for Julius på Apeøya i Dyreparken i Kristiansand torsdag. Apene kastet seg over kake og gaver.

Kristiansand (ANB):Den kjære og kjente sjimpansen Julius fyller 30 år i år. 1.400-1.500 barn fra barnehager i Agder var der for å lage en stor bursdagsfest for Norges største kjendisdyr. Inkludert de voksne som var til stede var det rundt 1.900 skuelystne gjester på bursdagsfeiringen.

Hovedpersonen ante selv ingen ting om at han skulle være i sentrum av begivenhetene denne dagen.

Julius gikk målbevisst mot bursdagsbordet og tok likegodt med seg to brus på en gang. Og han forsynte seg kraftig av den store marsipankaken. Først etter at han hadde forsynt seg, fikk Bini og de andre åtte sjimpansene slippe til.

- Alle sjimpansene kom ut på tross av det dårlige været og forsynte seg grådig av kaken og gavene, humrer markedssjef for Dyreparken, Roger Lian.

Selve bursdagen er ikke før 26. desember, men Dyreparken valgte likevel å invitere barnehagene i oktober fordi det i vinterhalvåret blir for kaldt til at Julius og de andre sjimpansene kan slippes ut på Apeøya. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere