Gå til sidens hovedinnhold

20.000 i finnerlønn

Kennelen som mistet den lille hunden Stewie utlover en dusør på 20.000 kroner til den som finner ham.

ALNABRU/NORDSTRAND: Hundeeier Cecilie Andrea Torp har fortsatt ikke gitt opp tanken på at Stewie skal komme til rette. I tillegg til å ha tapetsert byen med savnet-plakater, utloves det nå en høy dusør.

LES OGSÅ: Har du sett Stewie?

Kennelen betaler

– Søndag hadde vi et møte med kennelen, som betaler 20.000 kroner til den som finner Stewie, sier Torp.

– Jeg har fortsatt et håp om at han skal komme til rette. Hvis noen har ham og ikke skjønner hvor mye han er savnet, kan pengene hjelpe til at han blir levert tilbake, sier hun forhåpningsfullt.

LES OGSÅ: – Vi har lett etter hunden

Sett på Holtet?

Cecilie Andrea Torp har fått en rekke henvendelser etter at Nordstrands Blad sist torsdag skrev om den forsvunne hunden av rasen bichon havanaise, som ble borte fra en kennel på Alnabru i romjulen.

– Siste tips var fra en fyr som mandag morgen så en hund som lignet på Stewie løpe sydover i Pareliusveien på Holtet. Han reagerte på at hunden ikke hadde halsbånd på seg, men klarte ikke å lokke den til seg, sier Torp.

Leter fortsatt

Stewies eiere leter fortsatt iherdig etter hunden sin.

– Jeg er litt mer nervøs for om vi får ham tilbake hvis han er løs, men hvis det er Stewie som er sett løpende kan han jo ha greid seg bra. Jeg har hørt historier om hunder som er borte i flere uker og plutselig dukker opp på døra hjemme, sier Cecilie Andrea Torp optimistisk.

Reklame

Ny grillpakke for sommeren 2021: - Våre absolutte favoritter i en pakke