*Nettavisen* Nyheter.

20 stilige støvler

COLEEN ROONEY går for de klassiske Hunter-støvlene. Men det finnes et hav av farger og mønster å velge i mellom. Foto: Bulls/Montasje: produsentene

Unngå katastrofe i regnværet, uten at det går på bekostning av stil.

(SIDE2): Høsten er her, og det er på tide å bytte ut søte ballerinasko med vanntette støvler.

Heldigvis, trenger ikke det å bety at du blir noe mindre stilriktig av den grunn.

Det er nå over seks år siden supermodellen og stilikonet Kate Moss for første gang stilte i Hunter-støvler under en musikkfestival i Tyskland. Siden den gang har støvler blitt et av de største må ha-plaggene.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Nye farger
Et annet merke som har blitt svært populært i Skandinavia, og det store utland, er Ilse Jacobsen-støvlene. De fleste kjenner du igjen på den karakteristiske snøringen.

- Sterke farger som rød, turkis, rosa, og lime er populære hos oss. Spesielt i land som USA og Tyskland er de begeistret for slike farger. Men vår mest solgte støvel er fortsatt den klassiske Rub1, i klassiske farger som sort, brun, grå, indigo og armygrønn, sier Tina Schjerning, PR-ansvarlig i Ilse Jacobsen til Side2.

- Vi har et fast støvelsortiment som selges året rundt, men nye tilskudd kommer hvert år. For eksempel er bikerstøvelen, både i kort og lang, og den vi kaller for ridestøvelen, nye. Vi lager også «limited edition» støvler. Denne vinteren er det en støvel med minkkant, sier hun.

Sats på kvalitet
Siden støvler er noe man får mye bruk for, spesielt her i Norge, kan det være lurt å investere i et par som du virkelig faller for - og som du er sikker på holder deg tørr på bena.

Rå- eller naturgummi er å foretrekke.

Men det finnes selvfølgelig rimeligere, og gode alternativer også.

I år er alt lov. Svart er klassisk, men ikke vær redd for å bruke farger på bena heller. Leopardprint er det hotteste mønsteret på tilbehør akkurat nå, og det finnes også flere støvler med dette mønsteret.

Nå kan du også få stølvler med hæler. Det er ikke like praktisk, men passer for deg som ikke er klar for å gi slipp på hæler helt enda.

4635

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.