RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

200 syrere og afghanere barket sammen

Over 200 syrere og afghanere havnet i slåsskamp på et overfylt flyktningmottak i Hamburg natt til torsdag. Det var det fjerde sammenstøtet i sitt slag denne uken, ifølge politiet.

Minst fire personer ble skadd i slåsskampen og over 50 politifolk rykket ut til mottakssenteret for å forsøke å roe ned situasjonen. Sammenstøtene startet angivelig med en krangel i en dusjkø, melder lokalavisen Morgenpost.

De to gruppene med syrere og afghanere angrep hverandre med jernstenger og steiner, og søppelkasser ble påtent. Ti personer ble innbrakt til politistasjonen. Etter at situasjonen først roet seg, blusset uroen opp igjen et par timer senere.

Samtidig rykket politiet ut til et annet mottakssenter i Hamburg der flere asylsøkere sloss med hverandre. Her startet krangelen angivelig med at en asylsøker anklaget en annen for å ha stjålet mobiltelefonen hans.

Flere hundre tusen flyktninger og migranter har kommet til Tyskland de siste månedene, og tyske hjelpeorganisasjoner advarer om at det er stor fare for at det oppstår bråk og voldssituasjoner på overfylte mottakssentrene der traumatiserte flyktninger, oftest menn, stues sammen på liten plass. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere