RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

21-åring dømt til 16 års fengsel for drap i Larvik

En 21 år gammel mann er dømt til 16 og et halvt års fengsel for overlagt drap på Tom Raymond Hansen ved Holms hotell i Larvik høsten 2012.

Larvik (NTB): Statsadvokat Per Halsbog ba opprinnelig om 19 års fengsel for overlagt drap under særdeles skjerpende omstendigheter. Larvik tingrett mener imidlertid at 16 og et halvt års fengsel for overlagt drap er riktig, melder NRK.

21-åringens forsvarer, Jon Anders Hasle, sier hans klient ønsker å gjøre opp for seg, men at han nekter for at han planla drapet. Derfor er det sannsynlig at de kommer til å anke dommen.

- Vi legger imidlertid merke til at retten har hørt på noen av våre argumenter og dermed konkludert med at det ikke er særdeles skjerpende omstendigheter rundt drapet, sier han.

Det var natt til 24. september i fjor at Tom Raymond Hansen ble oppsøkt av tre menn på sitt rom. 21-åringen jaget 35-åringen langs en svalgang og ned til bakkeplan mens han avfyrte tre skudd. 35-åringen ble truffet av to av skuddene, og døde kort tid senere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere