Gå til sidens hovedinnhold

21-åring skutt og drept på åpen gate i Malmö - tredje av tre brødre som er skutt

To menn ble drept i to ulike skyteepisoder i Sverige i løpet av søndagskveld og natt til mandag.

En 21 år gammel mann med koblinger til kriminelle miljøer ble søndag skutt og drept i Per Albin Hanssons väg i Malmö. Broren, en 23-åring ble skutt og drept i mars 2017, mens den eldste av brødrene, en 25-åring, overlevde skyting i Dansörgatan i april takket være en skuddsikker vest, melder Sydsvenskan.

Det var klokka 21.35 søndag politiet fikk melding om skyting i området Blekingsborg. Da de kom til stedet fant de en hardt skadd mann, som senere døde av skadene.

Ifølge beboere i området ble det hørt mellom seks og ni skudd. Den døde mannen er 21 år gammel. Ifølge Sydsvenskan er han en av tre brødre som alle er blitt skutt på under tolv måneder.

Noen timer senere natt til søndag, ble det slått drapsalarm i Sundbyberg nord for Stockholm. En mann ble funnet hardt skadd på gaten etter meldinger om skuddløsning, også han døde senere på sykehus. Ingen er så langt pågrepet.

– Vi har sperret av åstedet og søker i nærområdet. Det finnes litt sprikende vitneforklaringer om at en bil skal ha forlatt stedet og hvordan den bilen ser ut, så det er blant annet den vi søker etter, opplyste politiet etter hendelsen.

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her

Les også

Nok en pornostjerne forteller om møte med Trump