RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Rehn-Erichsen, Jarl (Scanpix)

22-åringen døde trolig av drukning

Sist oppdatert:
Den foreløpige obduksjonsrapporten av Steffen Jonstang (22), viser at døden antas å skyldes drukning.

Det opplyser Vestfold politidistrikt i en pressmelding. Steffen Jonstang (22) ble funnet død i Nessbekken i Høyjord i Andebu mandag formiddag.

Han hadde vært i slosskamp natt til søndag, i eller utenfor et hus noen hundre meter fra bekken der han ble funnet.

Politiet opplyser at de foreløpig ikke kan si om det er en sammenheng mellom slosskampen og det at mannen døde av drukning.

- Fire personer – alle i begynnelsen av 20-årene, ble tirsdag brakt inn av politiet og er siktet. En person ble siktet for falsk forklaring, og de tre andre for legemsfornærmelse under særdeles skjerpende omstendigheter. Tre av de siktede er løslatt, mens den siste vil bli løslatt om kort tid, opplyser politiet.

Politiet opplyser at det fortsatt gjenstår etterforskningsarbeid, og understreker at den obduksjonsrapporten som nå foreligger, er foreløpig.

De tre som er siktet for legemsfornærmelse har fått oppnevnt følgende forsvarere: advokat Arve Lie, Advokat Olav Stake og advokat Tore Langås, alle Tønsberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere