RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

24-åring forsøkte å brenne hasj

IKKE IMPONERT: Politiførstebetjent Gunnar Foseid om 24-åringens forsøk på å slette alle spor.
IKKE IMPONERT: Politiførstebetjent Gunnar Foseid om 24-åringens forsøk på å slette alle spor. Foto: Tom Roger Hæhre (GLOMDALEN)
Sist oppdatert:
Personen forsøkte å brenne hasjen da politiet kom på døra. Det var ikke lurt.

Om det var et forsøk på å lure politibetjentene fra Nes lensmannskontor er noe uklart. Men da politiet troppet opp hos Nes-mannen (24) tirsdag kveld kastet han hasj-beholdningen på peisen, skriver Romerikes Blad.

– Da patruljen kom inn sto han der med et stolt og fornøyd glis. Han fortalte at han så oss komme, og hadde kastet alt på peisen, sier politiførstebetjent Gunnar Foseid ved Nes lensmannskontor til rb.no og fortsetter:

– Men han glemte at hasj avgir en spesiell lukt, og røyken lå tungt i stua da vi kom inn. Peisen er nok ikke det beste stedet å kaste hasjen, sier han.

Nå er 24-åringen siktet for bruk og besittelse av hasj.

Erkjente hasjoppbevaring
Hasj har en helt særegen lukt og de fleste polititjenestemenn vil kjenne igjen lukta med en gang. Det var ingen tvil for betjentene om hva som brant på peisen denne kvelden.

– Vanskeligere ble det heller ikke da mannen fortalte og erkjente at han hadde kastet åtte gram hasj på peisen. Dette er et godt eksempel på at narkotika ikke er så lurt. Det gjør noe med deg, man går ikke upåvirket gjennom rusbruk. Dette var jo ikke videre gjennomtenkt, sier Foseid.

Han håper den noe spesielle historien vil virke avskrekkende på ungdom som står på vippen til å teste og eksperimentere med hasj-røyking.

Del av uro-aksjon
Det var tirsdag ettermiddag politiet i Nes gikk til aksjon mot narkotikamiljøet i bygda. Fem bosteder i områdene Neskollen, Vormsund og Opaker ble ransaket.

Fem personer, både kvinner og menn, ble pågrepet, og det ble opprettet totalt 11 saker, skriver raumnes.no.

– Det ble ikke gjort store beslag, men det er heller ikke viktig. Vi vil vise oss fram for miljøet, slik at vi kan virke avskrekkende, sier politiførstebetjent Foseid.

Det største enkeltbeslaget var på 12 gram marijuana. Førstebetjenten forteller at politiet i Nes har god kontroll på narkotikamiljøet i bygda, de varsler også at de vil fortsette med slike uro-aksjoner i framtida.

Les flere saker fra Romerikes Blad her.

Les flere saker fra Glåmdalen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere