RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

24 kilo heroin beslaglagt på en halv uke

Foto: Inge Wallumrød (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Syv menn siktet etter gigantbeslag på Østlandet.

Sju personer er pågrepet i forbindelse med at politi og tollere har beslaglagt til sammen 24 kilo heroin på Østlandet i løpet av et par dager i forrige uke.

Alle sju, deriblant to kurerer, er fengslet i de to narkotikasakene, skriver VG.

På vei til Oslo
Det første store beslaget ble gjort da tollere på Svinesund sist onsdag avslørte en tysk kurer med ti kilo heroin. Samtidig slo politiet til mot en iraner og en kosovoalbaner. De skulle trolig ta imot narkotikaen tyskeren hadde med seg, og under pågripelsen beslagla politiet ytterligere 4 kilo heroin.

Lørdag oppdaget politiet og tollerne et nytt parti på 10 kilo heroin som var på vei til osloområdet. Denne gangen var det en nederlandsk kurer og tre albanske bakmenn som ble pågrepet.

– Vi har et godt samarbeid med tollvesenet. Det er den enkleste og billigste veien til målet når tollvesenet avdekker slike saker og vi følger opp, sier politiinspektør Einar Aas ved seksjonen for spesielle operasjoner i Oslo politidistrikt.

MEST LEST PÅ NETTAVISEN:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere