RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

25-åring kjent skyldig i Mandal-drapet

Kristiansand (NTB): En 25 år gammel mann ble i Agder lagmannsrett torsdag kjent skyldig i forsettlig drap på Heidi Thisland Jensen i Mandal. I tingretten ble han dømt til 15 års fengsel.

Hans forsvarer, advokat Sigurd Klomsæt, klarte ikke å overbevise juryen om at det dreide seg om legemsbeskadigelse med døden til følge, melder Fædrelandsvennen.

Drapet skjedde på en parkeringsplass i Mandal, nær kvinnens hjem. De to havnet i krangel hjemme hos Jensen etter en bytur. Hun skal ha rømt ut av huset etter at 25-åringen hadde slått henne flere ganger. Jensen ringte også politiet og sa at hun fryktet å bli drept.

På parkeringsplassen tok han henne igjen, og hun ble drept med slag, spark og knivstikk. «Tiltaltes mishandling av fornærmede fortsatte videre helt fram til politiet ankom stedet», skrev tingretten i sin dom. Forsvareren hevdet at hans klient bare mente å skremme kvinnen.

Mannen ble i tingretten dømt til 15 års fengsel og til å betale henholdsvis 550.000 og 242.000 kroner i oppreisning og erstatning til Jensens sønn og mor. Agder lagmannsrett skal nå ta stilling til straffeutmålingen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere