RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

25-åringen forteller hvorfor hun varslet

Oslo (NTB): Den 25 år gamle kvinnen som har hatt et seksuelt forhold med Roger Ingebrigtsen forteller i et brev om hvorfor hun varslet om saken.

Det har vært en tung tid med hets og sjikane på nett etter at hun ble identifisert med navn og bilde, skriver hun i et åpent brev som Nordlys gjengir.

I brevet forteller kvinnen med egne ord om hvorfor hun varslet om saken. Hun skriver at hun var naiv og uskyldig og at politikk virket spennende. Samtidig forteller hun om en mann med makt som innledet det seksuelle forholdet med henne da hun var 17 år gammel.

«Jeg klarte ikke å se på at en mann som kan begå slike tillitsbrudd skal kunne bli valgt til Norges nasjonalforsamling. Folkets røst. Satt til å utøve den lovgivende makt i demokratiet Norge. Jeg klarte ikke se denne mannen snakke om strafferammer i overgrepssaker. Jeg klarte ikke la være å se paralleller til andre lignende mediesaker», skriver kvinnen i brevet.

Til Nordlys forteller kvinnen at hun ønsker at også hennes versjon av saken skal bli kjent, etter at samme avis forrige lørdag trykket et brev fra Roger Ingebrigtsen.

Hun forteller om en vanskelig tid med hets og sjikane på internett etter at saken ble kjent. Flere medier har identifisert henne, noe hun opplever som krenkende. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere