RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

2500 prøvde å ringe TV-figur

Sist oppdatert:
Britiske fans er oppgitt etter at TV-figuren Doctor Who ikke svarte da de ringte på lørdag.

(SIDE2:) Lørdag fulgte nesten ti millioner briter sesongavslutningen av BBC-serien «Doctor Who». Episoden skapte harme blant mange av fansen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Spennende avslutning
I episoden ble telefonnummeret til Doctor Whos tidsmaskin vist flere ganger. Tidsmaskinen er formet som en politi-telefonkiosk. Mer enn 2500 fans skal ha prøvd å ringe TV-helten.

Doctor Who har egenskapen at han kan skapes på nytt når han dør, noe som forandrer utseendet hans totalt. Derfor kan produsentene skifte ut skuespillere når det passer. I den siste episoden ble det antydet at hovedrolleinnehaver David Tennant muligens forlater serien. Derfor prøvde mange å ringe karakteren.

- Irriterende automatisk beskjed
- De viste nummeret mange ganger, som om de ba om at vi skulle ringe det, skriver en oppgitt fan på BBCs nettsider, ifølge Daily Mail.

Flere andre fans ble også irriterte.

- Grrr - jeg ringte doktorens telefonnummer, men det var ikke annet enn en irriterende automatisk beskjed, skriver en annen.

Uekte nummer
Telefonnummeret som ble vist er et telefonnummer laget spesielt for bruk i TV-serier. Det finnes en rekke slike uekte numre som blir brukt av film- og TV-bransjen. Dette gjøres for å unngå at virkelige personer ringes opp av ville fans.

«Doctor Who» handler om en tidsreisende doktor. Hittil har ti personer spilt hovedrollen i serien. Serien startet i 1963, og etter en pause på 1980- og 1990-tallet, er den igjen under innspilling. Fjerde sesong ble avsluttet i helgen.

Tennant har ikke skrevet under på at han vil fortsette i rollen neste år. Britiske bookmakere tror at David Morrissey, Robert Carlyle eller James McAvoy kan være aktuelle for å ta over rollen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere