RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lege forteller Israel om tre drepte døtre

Gaza by (NTB-AP): En fortvilet palestinsk lege som studerte og gjorde sin turnustjeneste i Israel, fortalte fredag på israelsk TV at hans tre døtre var drept i et israelsk angrep på Gazastripen.

Ezzeldeen Al-Aish har vært en velkjent og sjelden stemme fra Gazastripen i de 21 dagene krigen har vart. På flytende hebraisk har han daglig gitt israelske TV-seere oppdateringer om sivilbefolkningens lidelser under bomberegnet.

Rapporten fredag ble en gråtkvalt samtale da han på mobiltelefon fortalte at tre av hans døtre og en niese var drept av en israelsk granat.

- Jeg må vite hvorfor mine døtre ble rammet. Dette må veie tungt på Olmerts samvittighet hele resten av hans liv, sa Al-Aish på israelsk Channel 10.

Det var den 22 år gamle Bisan, 15 år gamle Mayer og 14 år gamle Aya som døde, foruten niesen, 14 år gamle Nour Al-Aish. To andre døtre ble skadd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere