RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Trist at vi ikke har fått det til

Sylvi Listhaug, Bjørg Månum Andersson
Sylvi Listhaug, Bjørg Månum Andersson Foto: Leif Kverneland/Vikingposten
- Lett å være etterpåklok, sier oslobyråd Sylvi Listhaug (Frp) om sykehjemsskandalen.

Oslo kommune har punget ut 23,5 millioner kroner på et sykehjemsprosjekt i Spania som ennå ikke har fått byggetillatelse. Sylvi Listhaug (Frp), byråd for velferd og sosiale tjenester i Oslo, var den som bestilte sykehjemmet.

- Det er trist at vi ikke har fått det til og det er synd at saken står der den står. Det er lett å være etterpåklok, men Oslo kommune har iallfall fulgt boka og det er ikke betalt noen penger under bordet. Forsøket på å kreve bestikkelser for å få byggetillatelse har blitt anmeldt og jeg håper de som sto bak blir dømt for det, sier Sylvi Listhaug til Nettavisen.

LES OGSÅ:Her skulle det stått et sykehjem

Hun understreker at Omsorgsbygg ikke ligger under hennes byrådsavdeling, men tilhører byrådsavdelingen for byutvikling. Der er Merete Agerbak-Jensen (H) byråd.

54 til Spania
Men på tross av at et oslosykehjem ennå ikke er på plass i Altea, så har osloborgere hatt tilbud om rehabilitering i kommunal regi i Spania siden 2007.

- Vi har avtaler med to private sykehjem i området, samt med Bærum kommunes sykehjem i Altea. Siden oktober i fjor til august i år har til sammen 54 personer fra Oslo vært på korttidsrehabilitering i Spania, sier Listhaug.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere