RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

28-åring sitter fortsatt i varetekt

Foto: Privat/Spaniaavisen
Den 28 år gamle skiensmannen som ble fengslet for grov vold mot sin 18 år gamle kjæreste på ferieøya Mallorca i mai, sitter fortsatt i varetekt i Spania.

Det bekrefter det norske konsulatet på Mallorca overfor Telemarksavisa.

Det var da kjæresteparet dro på ferie til Mallorca at voldshendelsen skjedde. 28-åringen banket sin 18 år gamle kjæreste etter en krangel i beruset tilstand. Jenta ble så alvorlig skadet at hun måtte til sykehus for behandling. Hun ble operert for indre blødninger og store hodeskader.

Fortsatt i varetekt
Halvannen måned etter hendelsen, sitter skiensmannen fortsatt varetektsfengslet på ferieøya, det bekrefter visekonsul Antonia Manera ved det norske konsulatet på Mallorca, tirsdag formiddag. Utover dette ønsker hun ikke å kommentere saken.

Paret ble avhørt av spansk politi kort tid etter hendelsen. 28-åringen skal ha vært inne til flere avhør og uttalt at han ikke husker noe til å ha banket sin 18 år gamle kjæreste. Jenta skal ifølge politiet også ha sagt at hun ikke husker noe.

Hun skal ha blitt banket opp på hotellrommet.

- Blør fortsatt
Kilder forteller til Telemarksavisa at den unge jenta fortsatt har blødninger etter volden hun ble utsatt for.

Jenta kom tilbake til Norge i slutten av mai, etter et ti dager langt sykehusopphold på Mallorca. Hun har fått ytterligere behandlig ved Sykehuset Telemark. Etter det Telemarksavisa erfarer skal hun fortsatt ha store indre skader samt flere arr på kroppen.

Hun har ikke ønsket å kommentere saken overfor TA.no.

- Kjent med saken
Det er foreløpig ikke kjent hva som vil skje videre i saken, eventuelt om 28-åringen vil bli utlevert til Norge i nærmeste framtid.

- Vi er kjent med saken, men kan ikke gå nærmere inn på det, sier underdirektør i kommunikasjonsenheten, Frode Andersen i Utenriksdepartementet til Telemarksavisa.

Kort tid etter voldsepisoden i mai uttalte Utenriksdepartementet at det var tilbudt konsulært bistand.

- Vi har gitt praktisk bistand, sier Andersen og bekrefter at skiensmannen fortsatt er varetektsfengslet på ferieøya.

Les flere saker fra Telemarksavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere