RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

29-åring pågrepet etter knivstikking i Oslo

Sist oppdatert:
En 26 år gammel mann ligger på sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt knivstukket utenfor Stovner senter i Oslo natt til torsdag.

En 29 år gammel mann med utenlandsk opprinnelse ble pågrepet i Romerike politidistrikt natt til torsdag. Mannen er siktet for legemsbeskadigelse etter at en 26- åring fra Iran ble funnet knivstukket utenfor Stovner senter.

– Den siktede ble pågrepet etter en blanding av funn og tips fra vitner. Han vil bli avhørt i løpet av formiddagen, sier vaktleder Lennart Kydalen ved Krimvakta i Oslo til NTB.

Politiet har lite informasjon om forholdet mellom de to involverte, bortsett fra at de kjenner hverandre. Det er uklart hvordan den pågrepne stiller seg til siktelsen.

Den skadde ble fraktet til Ullevål sykehus etter knivstikkingen.

– Han var ved bevissthet da han ble funnet, men på grunn av språkproblemer fikk vi ikke kommunisert skikkelig med ham. Sykehuset opplyser at tilstanden er alvorlig, men stabil, sier Kydalen.

Det er uklart når den skadde kan avhøres. (NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere