RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hagen: - SV-høner

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Carl I. Hagen tar et kraftig oppgjør med SV i ny bok. - Stakkars Siv, sier Kristin Halvorsen.

Den tidligere Frp-formannen er ikke nådig når han kommenterer SVs rolle i norsk politikk i sin nye debattbok «Klar tale».

Hagen sier til Dagbladet at SV har overlevd seg selv, og at han mener at alt som skilte dem fra andre partier, nå er borte. Han viser til deres tidligere motstand mot NATO, anti-USA og at de snakket mye om klima og miljø.

Hagen skriver i boka at SV har vist null respekt for dem som skaper godene som siden skal deles, og han bruker eventyr til å beskrive dette:

«Så spurte hun om noen ville hjelpe henne med å bake boller. Ingen stilte opp. Hun bakte og stekte bollene selv. Lukten spredde seg. Den var aldeles nydelig den lukten. Da kom de andre hønene og sa: Vi må dele godene likt. Typiske SV-høner», står det i boka.

- Stakkars Siv. Hun skal få det moro framover med han pipende i hornet på veggen, sier SV-leder Kristin Halvorsen i en kommentar til Hagens bok.

Boka gis ut av Cappelen Damm forlag, men de opplyser til Nettavisen at boka skal lanseres senere i oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere