Gå til sidens hovedinnhold

3-åring kjørte på taxi i fart

En tre år gammel gutt ble onsdag kjørt til Ullevål sykehus etter at han hadde akt mot en bil.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Politiet fikk melding om ulykken onsdag litt over klokken 14 fra Nyjordstubben på Bjørndal. En barnehage hadde vært på tur, og barna akte i en bakke mot en vei. Voksne var til stede og passet på. Men en treåring var uheldig og kjørte på en taxi som kom i sakte fart.Ingen tydelige skader, men gutten ble for sikkerhets skyld kjørt til sykehus for kontroll.

Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Stjal pengeskrin

HOLTET: Onsdag kveld kom det melding fra Bækkelagshallen om at noen hadde forsøkt å stjele et pengeskrin der. Det skal ha vært fem ungdommer. Fire klarte å stikek av, mens en ble holdt igjen. Dette var en 16 år gammel gutt ikke hjemmehørende i området. Han ble kjørt hjem. Forholdet blir fulgt opp.

Varmegang i vaskemaskin

ULVØYA: Torsdag ettermiddag ble det meldt om brann i Måkeveien på Ulvøya. Denne viste seg å være begrenset til en vaskemakin hvor det hadde vært varmegang.

Den lille brannen ble slukket og maskinen båret ut. Ingen personer ble skadet.

Buss mot bil

LJAN: Ingen personer ble skadet, men det ble en del trafikale problemer da en buss kjørt på en personbil på Mosse-veien like sør for Ljabruveien. Dette skjedde torsdag litt før klokken 17 - altså i ettermiddagstrafikken.

Det var 28 personer i bussen som kunne kjøre videre. Bilen med bare fører måtte transporteres bort.

Problemer i rullestol

SÆTER: Politiet hjelper til der de kan. Sent torsdag kveld (23.45) måtte de trå til på Sæter hvor en person i rullestol hadde problemer med å komme seg videre. Han ble hjulpet hjem.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag