RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

3 kule designhotell

Det kule hotellet Puro på Palma de Mallorca.
Det kule hotellet Puro på Palma de Mallorca. Foto: Puro hotel
Sist oppdatert:
Noen hoteller tilbyr det lille ekstra som gjør dem til et spennende designhotell.

Gi oss dine beste tips på FACEBOOK

Puro Hotel, Palma de Mallorca

Svenskene satser sterkt på Mallorca, og Puro har i flere år vært det hippeste hotellet på øya. Her satser de svenske eierne mindre på nordisk minimalisme, og desto mer på kosmopolitisk eleganse, i kombinasjon med litt shaby chic og nordafrikansk dekor.

Hotel Guldsmeden, København

Hotell Guldsmedens konsept er tuftet på å tilby det ultimate vertskapet (det er frokost frem til klokka 12 – minst!), med et hippiepreg og fokus på bærekraftig utvikling gjenspeilet i designen. Hotellkjeden har også nylig åpnet hotell rett bak slottet i Oslo og er for øvrig ekteparet Sandra og Marc Weinerst syvende hotell i rekken. Møbler og interiør er ellers hentet fra plantasjer på Bali og Java, og romnøkkelen er tilvirket av treflis.

Hotel Brosundet, Ålesund

Hotell Brosundet ligger i et tidligere havnelager som ble gjenåpnet i april 2008 etter en omfattende redesign av det anerkjente arkitektkontoret Snøhetta. Hvert rom er utformet spesielt, med respekt for bygningens historie, men med blikket vendt mot fremtiden.

NORDISK STIL I THAILAND

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere