RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

3 vanlige spørsmål om sex

Sist oppdatert:
Vi gir deg svarene.

Det er ikke alltid like enkelt å få besvart sine spørsmål om sex. Vi gir deg svarene til 3 vanlige spørsmål.

Du har ingen seksuell kjemi med din partner

Seksuell kjemi er viktig i et forhold, men er ikke denne faktoren til stede kan den faktisk skapes. Finn ut noen ting som du liker spesielt godt på partneren din, for eksempel øynene, og fokuser på dette for å skape den seksuelle kjemien. Den seksuelle kjemien og følelsene dine kan utefra dette vokse. Men du ingen seksuell kjemi etter flere måneder er det kanskje like greit å innse at dere ikke var ment for hverandre. Et godt forhold må ha både kompatibilitet og kjemi.

Hvordan vet du at du tilfredsstiller partneren seksuelt?

Ikke alle roper like høyt i sengehalmen og det kan være vanskelig å vite om man tilfredsstiller partneren eller ikke. Det beste er å spørre og prøve å få litt konstruktiv kritikk. Mange kan bli litt flaue om du spør de om hva de liker, prøv deg derfor med ja/nei spørsmål.

Hvordan snakke «dirty talk»?

Mange blir tent når man snakker litt ”dirty” i senga, men det er ikke alltid like lett å vite hva man skal si eller hvordan, og mange blir fort flaue. En grei måte å snakke ”dirty” på er å fortelle hva du har tenkt å gjøre – enkelt og greit. Å få tips til hva du skal si fra bøker og blader om sex kan også være hjelpsomt.

Klikk her og finn en vårflørt på TV 2 Match.

(Kilde: HappenMagazine)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere