30 omkom i bussulykke i Thailand

NY BUSSTRAGEDIE: Minst 30 mennesker omkom og over 20 ble skadd da en fullastet buss kjørte utfor veien og ned i en kløft i Thailand mandag kveld.

NY BUSSTRAGEDIE: Minst 30 mennesker omkom og over 20 ble skadd da en fullastet buss kjørte utfor veien og ned i en kløft i Thailand mandag kveld. Foto: Wichai Taprieu (Ap)

Minst 30 mennesker omkom og over 20 ble skadd da en fullastet buss kjørte utfor veien og ned i en kløft i Thailand mandag kveld.

Ulykken skjedde i Tak-provinsen nær grensa til Myanmar, nord i Thailand, og bussen var full av offentlig ansatte som hadde vært på utflukt til Laos. Det melder NTB.

– Det siste dødstallet fra ulykken er 30, ni menn og 21 kvinner, opplyser guvernøren i Tak-provinsen, Suriya Prasartbandid.

22 andre ble skadd i ulykken, som angivelig ble forårsaket av at bussen mistet bremsene og raste ned i en 150 meter dyp kløft.

Thailands veier er blant de farligste i verden og busser er ofte involvert. Bare i fjor skjedde det over 300 ulykker på den samme veistrekningen der bussen kjørte utfor. (NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.