RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

30 omkom i bussulykke i Thailand

NY BUSSTRAGEDIE: Minst 30 mennesker omkom og over 20 ble skadd da en fullastet buss kjørte utfor veien og ned i en kløft i Thailand mandag kveld.
NY BUSSTRAGEDIE: Minst 30 mennesker omkom og over 20 ble skadd da en fullastet buss kjørte utfor veien og ned i en kløft i Thailand mandag kveld. Foto: Wichai Taprieu (Ap)
Minst 30 mennesker omkom og over 20 ble skadd da en fullastet buss kjørte utfor veien og ned i en kløft i Thailand mandag kveld.

Ulykken skjedde i Tak-provinsen nær grensa til Myanmar, nord i Thailand, og bussen var full av offentlig ansatte som hadde vært på utflukt til Laos. Det melder NTB.

– Det siste dødstallet fra ulykken er 30, ni menn og 21 kvinner, opplyser guvernøren i Tak-provinsen, Suriya Prasartbandid.

22 andre ble skadd i ulykken, som angivelig ble forårsaket av at bussen mistet bremsene og raste ned i en 150 meter dyp kløft.

Thailands veier er blant de farligste i verden og busser er ofte involvert. Bare i fjor skjedde det over 300 ulykker på den samme veistrekningen der bussen kjørte utfor. (NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere