3000 fikk Riises nummer

Selv har han plaget kjendisdamer, men nå truer John Arne Riise med søksmål etter at NRK-kjendis Espen Thoresen Hværsaagod delte ut hans mobilnummer til 3000 publikummere.

06.08.05 12:24

(SIDE2): Riise er rasende på Espen Thoresen Hværsaagod som delte ut fotballspillerens engelske mobilnummer til 3000 publikummere fredag.

Det var under Lost Weekend at NRK-kjendisen og standupkomikeren oppfordret publikum til å sende tekstmeldinger til Riise.

Etter opptrinnet mottok John Arne Riise en rekke ubehagelige meldinger, ifølge TV 2 Nyhetene.

Espen Thoresen Hværsaagod er en sentral figur under festivalen på Askøy utenfor Bergen. Han skal sy programmet på hovedscenen, med humor og backstagesladder.

Gjennom sin agent Einar Baardsen opplyser Riise at han vurderer rettslige skritt mot Espen Thoresen Hværsaagod og at han vil snakke med sin advokat i løpet av lørdagen.

Foranledningen til saken er at Riise skal ha kontaktet minst 15 norske kjendisjenter på mobil. Det spesielle var at han sendte samme tekstmelding til flere av dem.

Blant Riises «ofre» er Pia Haraldsen (24). Hun hadde kontakt med Riise i et par måneder, og ble overøst med komplimenter og visjoner.

- Han sa at han ville at vi skulle bli Norges «Posh & Beckham». Jeg blir provosert over John Arnes oppførsel. Dumt og patetisk, sa Pia Haraldsen til VG onsdag.

Fredag snakket Riise for første gang om den massive SMS-sjekkingen som først ble avslørt i Natt og Dag.

- Jeg flørtet kanskje litt for mye, sa Riise til Dagbladet, og la til at han vurderte å kaste mobiltelefonen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.