RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Politiet)

33 pågrepet i storstilt narkoaksjon

Sist oppdatert:
Våpen, dop og penger beslaglagt.

33 personer ble pågrepet i en storstilt politiaksjon som har vært planlagt i månedsvis, skriver Stavanger Aftenblad.

Til sammen 24 tjenestemenn var involvert i helgens aksjon, blant disse personell fra utrykningspolitiet, spesialenheten i Oslo, etterretningstjenesten i Haugaland og lokale politimenn.

- Det er for tidlig å si hvor mye stoff vi har beslaglagt totalt. På Karmøy beslagla vi tilsammen noe over 50 gram amfetamin, sier leder for etterretningstjenesten i Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt, Dagfinn Torstveit, til Stavanger Aftenblad.

- Veldig fornøyd
Politiet skal ellers ha beslaglagt våpen, amfetamin, hasj, medikamentet Rivotril og til sammen 130.000 kroner.

Den ene pågripelsen, på Vindafjord, ble foretatt bevæpnet, da politiet mistenkte at mannen de skulle pågripe hadde våpen.

- Dette viste seg å stemme. Mannen var bevæpnet med kniv og vi fant også et ladd våpen, sier Torstveit, som ifølge Stavanger Aftenblad er fornøyd med aksjonen.

- Vi har nå mye ny informasjon og bedre oversikt over dette miljøet. Vi er veldig fornøyd med helgens aksjon, sier Torstveit.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere