RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap (Ap)

Nektet å forlate sin døde venn

Sist oppdatert:
Lojal hund passet på sin påkjørte venn midt i trafikkert vei.

Da en lys labrador ble påkjørt på en trafikkert vei i La Puente i Los Angeles forrige uke, var det en svart labrador som sto og passet på sin døde venn.

To år gamle Grace nektet å forlate åstedet til tross for den livsfarlige trafikken.

- Grace lå i gaten ved siden av en annen hund, som lå der ubevegelig og hadde blitt påført alvorlige hodeskader, opplyser den lokale dyrebeskyttelsen i en uttalelse.

- Den lojale svarte labradoren nektet å forlate sin venn, til tross for at den andre hunden var død, sier talsmann Aaron Reyes ved dyrebeskyttelsen, ifølge San Gabriel Valley Tribune.

En bilist oppdaget hundene midt i gaten, og satt opp sperringer for å gjøre andre trafikanter oppmerksomme på situasjonen. Bilisten filmet også hundene og la klippet ut på YouTube.

- Jeg ble veldig rørt da jeg så videoklippet som ble filmet med mobil av bilisten, sier direktør ved Dyrebeskyttelsen, Marcia Mayeda.

Dyrebeskyttelsen opplyser at ingen har gjort krav på Grace, og at hunden vil bli gitt bort.

- Staben overøste henne med beundring og kjærlighet. Hun ser ut til å være en veltilpasset liten jente, sier talsperson Reyes.

Se video.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere