RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Politiet)

Har du sett Arild (41)?

Sist oppdatert:
Ble sist sett natt til lørdag da han forlot en fest.

Mandag ettermiddag ble Arild Stensund meldt savnet av sin familie.

Stensund ble sist observert natt til lørdag da han forlot en fest ved Rådhusplassen i Oslo. Han skal så ha gått i retning Rosenkrantzgate mot Tinghuset.

- Flere av oss har reist fra Bergen til Oslo for å lete etter ham i dag. Vi er helt fortvilet og ønsker at alle tips som kan gjøre at vi finner vår kjære onkel, gis til politiet, forteller savnedes niese til Nettavisen.

Forlot fest i sentrum

Politiet gikk tirsdag ut med en pressemelding der de etterlyser Stensund. De opplyser at han sist ble sett da han forlot en fest i Hieronymus Heyrdahls gate 1 i Oslo sentrum natt til søndag (ca. kl. 02:55).

«Savnede er etnisk norsk, lys og tilnærmet barbert på hodet. Han er 175 cm høy og slank. Stensund snakker bergensdialekt, og var synlig beruset da han forsvant» skriver politiet.

Stensund var iført en lyseblå, langermet skjorte, grålig dongeribukse og sorte sko.

Sjekker overvåkingsvideoer
Familien nekter å gi opp håpet om å finne Stensund i god behold.

Familiens private initiativ skjer i fullt samråd med politiet:

- Vi undersøker bredt. Vi arbeider med å gjennomgå overvåkningsvideoer fra området, og vi undersøker bruk av mobiltelefon og kredittkort, sier vaktleder ved Oslo politidistrikt, Jon Rune Lande, til Nettavisen.

Det er «savnetgruppen» i politiet som arbeider med saken.

Etterlyses på Facebook
Familien har opprettet en egen gruppe på Facebook som heter «Savnet!!!!!»: https://www.facebook.com/events/233873613384951/

«Arild Stensund ble sist observert kl kvart i tre natt til lørdag da han forlot en fest ved Rådhusplassen,i retning Rosenkrantzgaten. Han hadde på seg lyseblå skjorte og mørk bukse. Kan du ha sett ham? Kontakt politiet i Oslo eller meg på pm eller på tlf 97 092 347, natt eller dag!!! Han er savnet, all info tas i mot med takk!»

Gruppen har over 1400 medlemmer tirsdag ettermiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere