RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

34-åring siktet for drapsforsøk i Bergen

Sist oppdatert:
Bergen (NTB): Mannen som skal ha stukket to bulgarske menn med kniv ved et utested i Bergen i forrige uke, er siktet for drapsforsøk. Han er varetektsfengslet i fire uker.

Fengslingsmøtet gikk for lukkede dører i Bergen tingrett tirsdag. Den 34-årige mannen er ilagt brev- og besøksforbud i hele perioden, og dermed fikk politiet medhold i sin begjæring. Mannen tok betenkningstid på spørsmålet om han vil anke kjennelsen til lagmannsretten, skriver Bergensavisen.

Mannen - som har bakgrunn fra Nord-Afrika og har oppholdt seg et par år i Norge - er siktet for ett tilfelle av drapsforsøk, samt to tilfeller av legemsbeskadigelse. Han erkjenner ikke straffskyld og har ikke villet forklare seg verken i retten eller for politiet før han har snakket med forsvareren, advokat Trond Karlsen, som befinner seg i Fredrikstad, skriver Bergens Tidende.

Det var natt til mandag 5. august at tre menn ble knivstukket ved utestedet Finnegan's Irish Pub i Bergen sentrum. To menn fra Bulgaria ble alvorlig skadd, men er utenfor livsfare.

- Den ene av de to bulgarerne ble truffet nær hjertet, det var kun centimeter fra at hjertet ble truffet. Av legejournalene fremgår det at han like gjerne kunne ha dødd av skadene, sier politiadvokat Janne Heltne i Hordaland politidistrikt.

34-åringen ble pågrepet i Oslo i helgen. Fra før er en 30 år gammel mann fra Bergens-området varetektsfengslet i fire uker, siktet for vold i forbindelse med knivstikkingen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere