RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Enkelte skoler og barnehager kan få problemer siden det ikke har blitt rengjort under streiken. Illustrasjonsfoto: Flatåsen skole i Trondheim. Denne skal nå være åpen
Enkelte skoler og barnehager kan få problemer siden det ikke har blitt rengjort under streiken. Illustrasjonsfoto: Flatåsen skole i Trondheim. Denne skal nå være åpen Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX .

Søppel-trøbbel for skoler og barnehager

Sist oppdatert:
Streiken er over. Men enkelte steder vil bli holdt stengt på grunn av søppel.

Streiken i kommunene og i Oslo kommune som har pågått i 12 dager, har ført til flere stengte skoler og barnehager.

Men sent i kveld kom partene til enighet.

Les også: Kommunestreiken er over.

– Våre folk har ikke fri i dag, nei. Alle kommer på jobb, sier kommunikasjonssjef i Utdanningsforbundet, Rikke Bjurstrøm, til Nettavisen.

Oslo kommune satser på å ha skolene åpne onsdag morgen, i likhet med andre kommuner.

– Det er hensikten og meningen at skoler og barnehager skal åpne med en gang. De fleste som streiker har fått melding klokken fem over seks i dag tidlig om å komme på jobb. Så det kan gå litte grann tid før alt er oppe og går som normalt, men vi satser på det beste, sier informasjonssjef for byrådsavdelingen for kunnskap og utdanning, Erik Hansen.

Men enkelte andre steder kan noen skoler og barnehager likevel bli holdt stengt eller ha redusert kapasitet. Grunnen er at det ikke har blitt rengjort under streiken. Dette gjelder blant annet Stavanger og Bergen.

Familier bes holde seg oppdatert på sine respektive kommuners hjemmesider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere