RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Colorado Department of Transportation

Finn én feil på dette bildet

Sist oppdatert:
- Dette er trolig et av de mest ekstreme tilfellene vi har sett, sier politiet.

En amerikansk mor i byen Aurora i delstaten Colorado fikk tre trafikkbøter da politiet stanset henne i en bilbeltekontroll forrige uke.

Moren var på biltur sammen med sine to barn, en 14-åring og en liten gutt, da hun ble stanset av politiet. Verken hun eller barna hadde på seg sikkerhetsbelte.

Sikret bensinkannen
Det viste seg at kvinnen hadde fjernet barnet sitt fra barnesetet for å gjøre plass til en bensinkanne, som var sikret med et bilbelte. Smårollingen ble imidlertid plassert i setet ved siden av – uten bilbelte.

- Dette er trolig et av de mest ekstreme tilfellene vi har sett, sier talsmann for politiet i Aurora, Frank Fania, til Denver Post.

- I henhold til loven i Colorado skulle gutten ha vært plassert i et barnesete, sier talsmann for transportmyndighetene i delstaten, Stacey Stegman, til avisen.

- Livet er kostbart
Colorados transportdepartement postet bildet av barnet og bensinkannen på Facebook mandag - med en klar oppfordring om å spre bildet for minne alle om at livet er kostbart.

«Så vær snill, vær ansvarlig og pass på at barnet er ordentlig sikret i et egnet barnesete,» lyder beskjeden på Facebook.

Sterke reaksjoner
Bildet på Facebook skapte sterke reaksjoner.

- Folk var ganske opprørte. Folk var også sinte på grunn av bensinkannen. Selv om den var tom, så var folk bekymret for at gutten ble utsatt for giftige gasser, sier Stegman.

«I det minste er barnet INNI bilen og ikke på TAKET,» lyder ett av innleggene på Facebook.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere