RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto. Foto: Cea/Flickr.com

Brukte strømpistol på medelev

Sist oppdatert:
15 år gammel gutt dømt til betinget fengsel for å ha brukt strømpistol på en yngre medelev på en skole i Stavanger.

Hendelsen fant sted 21. desember i fjor og var foranlediget av en slåsskamp mellom de to dagen forut for dette. Da 15-åringen gikk på skolen neste dag, hadde han med seg et elektrosjokkvåpen han hadde skaffet kvelden før, skriver Rogalands Avis.

Etter at skolen var slutt denne dagen, fikk han en kamerat til å komme med fornærmede, og da de møttes, ga han vedkommende to støt i halsen. Fornærmede løp fra sted, men falt like etterpå i bakken da han besvimte. Han måtte også legges inn på sykehuset.

I forbindelse med straffeutmålingen kom retten til at også fornærmede hadde en del av ansvaret og at han på Facebook hadde skrevet at han «skulle ta» 15-åringen.

På grunn av hans unge alder ble straffen på 36 dager i fengsel gjort betinget. 15-åringen ble også dømt til å betale en bot på 2000 kroner for at han skulle få en følbar reaksjon.

Les andre nyheter fra Rogalands Avis her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere