RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Privat

Rein Alexander sang for Alexander Rein

Sist oppdatert:
Ville gi tilbake for elleve år med feilsendt fanmail og konsertforespørsler.

Da Alexander Rein i dag giftet seg med Anette Kristoffersen sørget han for eksklusiv underholdning i kirken.

- Fått mye rart i postkassen
Etter å ha blitt forvekslet med artisten Rein Alexander i mange år sendte han like godt en mail og spurte om han ville stille opp.

- Han har måtte leve med fanmail og konsertinvitasjoner helt siden Rein ble kjent. Det er mye rart som har dunket ned i postkassen hans opp gjennom. Særlig i november og desember hoper det seg opp med julekonserter. Så han spurte om ikke Rein kunne gjøre ham denne tjenesten som takk for innsatsen, forteller brudgommens forlover Jens Haugland til Nettavisen.

Kort tid etter kom svaret han også fikk i dag: «ja».

- Det var ikke tvil om at det var på tide med litt «payback». Han har jo tatt seg at brev fra fans og alt mulig rart i snart tolv år, sier artisten Rein Alexander.

Det lykkelige paret har kjent hverandre i fem år og vært kjærester i fire og et halvt. Etter vielsen i Grefsen kirke blir det stor fest på Grefsenkollen.

- De er store fans av Rein Alexander, hvertfall nå! De har hørt på alle sangene og er helt henrykte over at han stiller opp, forteller forloveren om de nygifte.

Fem timer i bil for parets skyld
Rein sang «Cinema Paradiso» og «Caruso» etter brudeparets ønske, og valget av de italienske stykkene var ikke tilfeldig. Paret forlovet seg på nemlig Kjærlighetsstien i Italia.

Senere på dagen skal Rein holde konsert i Kaupanger, og en stund fryktet paret at han ville avlyse opptredenen i vielsen deres.

- Jeg hadde kjøpt flybillett samtidig som bryllupet deres startet, så jeg måtte justere ganske mye for å få det til. De ble livredde da jeg sa det kunne bli vanskelig. Men da sa jeg at dette er en helt vanlig problemstilling for meg.

Løsningen ble derfor at Reins egen forlovede, Siw Hege Arntsen, sto klar med bilen når siste tone var sunget. Deretter venter en fem timer lang biltur.

- Rein har vært sinnsykt hyggelig og hjelpsom. Alexander er ikke en type som gjør det store ut av seg, så det er fryktelig morsomt, forteller forlover-Jens.

Ulike «navnebrødre»
Utover navnelikheten er altså ikke fellestrekkene så mange. Mens Rein Alexander turnerer Norge rundt med sin vakre stemme er Alexander Rein utdannet silivøkonom.

- De har jo nesten klin likt navn, men er veldig forskjellige. Det har vært et morsomt tema i kompisgjengen, forteller Jens.

Men giftermålet har de til felles. Rein skal selv smis i hymens lenker neste sommer.

- Da regner jeg med at Alexander stiller opp for meg så jeg kan oppleve noe jeg aldri glemmer, sier han.

Det synes imidlertid ikke forloveren er en spesielt god idé.

- Synger Alexander like fint som Rein?

- Nei, gud trøste meg! Haha!, utbryter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere