RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Faksimile/Vidar Dons Lindrupsen)

- De skal angre på hva de har stelt i stand

Bjørn Jens Kristiansen er forbannet over påstandene om underslag, og lover rabalder når han kommer hjem. Imens drapstrues både han og barna på SMS.

- At barna mine blandes inn i dette gjør meg så forbannet. De har jobbet for en slikk og ingenting og så skal de bli drapstruet av voksne mennesker.

Nordlys har snakket med en mektig provosert Bjørn Jens på telefon fra Spania, der han er på ferie. Ikke i Thailand, som tidligere har blitt hevdet.

Han har registrert at det hjemme i Norge påstas at han har gjort grovt underslag og stukket av med pengene etter Botnfestivalen.

Les mer om det her

Ingen tyv
- Greit at jeg er kjent som en villmann, men jeg er faen ingen tyv, raser artisten som er kjent for blant annet hiten «Mack-øl og måsegg».

- Det eneste jeg tok var 28.000 kroner i honorar for to konserter jeg selv holdt. Resten er brukt i honorarer til de øvrige artistene og lønn til de arbeidende. Mer var det ikke kassa, og da gjenstår det til sammen 150.000 kroner som ytterligere tre personer skal ha. Disse tre er gode venner av meg, og må skjønne at jeg ikke lurer dem. Men det er disse som nå hevner seg med å spre løgner og det som verre er, forteller han til Nordlys.

Han har nå satt advokat på saken.

- Jeg lar meg ikke pille på nesen, og jeg skal stelle i stand et sant rabalder når jeg kommer hjem. De som har startet dette og truet mine barn blir å spise neglene sine, tordner artisten som tidligere har jobbet med blant annet Johnny Cash.

Nordlys har fått tilsendt meldingene som skal ha blitt sendt på SMS og Facebook til Bjørn Jens og hans barn.

En av meldingene lyder som følger: «Et potet t du kvæles å daue, æ skal kom å pess på grava di under begravelsen visst så skjer. Æ gir blanke fan i ka du har sendt t politiet ditt jævla avskum».

Nordlys har forsøkt å komme i kontakt med vedkommende som har sendt denne meldingen, uten å lykkes.

Nordlys har også snakket med Bjørn Jens eldste sønn som bekrefter å ha mottatt flere grove meldinger med vold- og drapstrusler.

Sperret konto
Men påstandene om underslag har resultert i flere problemer for artisten.

Blant annet har politiet sperret kontoen hans.

- Der er pengene som skal utbetales i honorar til The Bellamy Brothers. Til sammen 108.000 kroner, forklarer han.

- Og blir ikke de utbetalt er jeg en død mann når jeg kommer til Nashville der jeg spiller inn plate. Jeg kan love deg at det ikke er en by man bør være skylde folk penger i.

Stengt konto har også resultert i at han ikke får tatt ut trygdepengene sine.

I løpet av neste uke håper Bjørn Jens at han skal ha klart å få fatt på nok penger til å kunne reise hjem igjen til Norge.

- Dæven steike da skal de få angre på hva de har stelt i stand, avslutter han.

Les flere saker hos Nordlys her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere