RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Illustrasjonsfoto. Foto: Kjetil Grøtte)

Jente (21) banket opp av fem unge menn

Sist oppdatert:
* Slått ned og frastjålet mobil natt til onsdag. * Ligger stygt skadet. * Politet ber om hjelp til å finne gjerningsmennene.

- Dette er en stygg sak. Jenta ligger stygt skadet på SUS. Nå etterlyser vi vitner, eller om noen har sett noe som kan hjelpe oss i etterforskningen, sier etterforskningsleder ved Stavanger politistasjon, Karen Marie Kjellstad til RA .

Hun ber om hjelp for i finne gjerningsmennene, som beskrives som fem unge menn av utenlandsk opprinnelse.

Fem menn angrep
- Dette skjedde mellom 02.00 og 03.00 i natt til i dag. Jenta kom gående fra byen og skulle gjennom undergangen ved Motorveien – Madlaveien. Det kom fem unge menn mot henne fra motsatt side, og plutselig så angrep de henne. Vi ber om hjelp fra publikum som kan ha sett en slik gjeng ungdommer i det aktuelle området. Det kan også være at gjerningsmennene har gått videre til sentrum, sier Kjellstad.

På det nåværende tidspunkt vil hun ikke si noe om utbytte til gjerningsmennene, mer enn at det var noen få personlige eiendeler.

Kvinnen har fått slått ut en tann, og ble kjørt til legevakten for behandling.

Har du tips i denne saken? Kontakt Nettavisen på vaktsjef@nettavisen.no

- Det er snakk om fem gjerningspersoner, der den ene var iført kort saggebukse og hvit t-skjorte, opplyser operasjonsleder Geir Gjesdal i Rogaland politidistrikt.

Kvinnen skal ha blitt slått ned ved en undergang på Madlaveien, like ved Viking redningstjeneste. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 03.07 natt til onsdag.

Politiet har vært på stedet, og oppretter sak på hendelsen.

Sjekker voldsepisode i helgen
Kjellstad i politiet vil ikke knytte gjerningsmennene opp mot en episode som skjedde i helgen, da var det også tre unge menn av utenlandsk opprinnelse som helt uprovosert angrep mennesker på byen.

- Vi tror ikke dette er de samme, men vi utelukker ingenting, sier Kjellstad.

- Er det tilfeldig at det er to episoder med unge menn av utenlandsk opprinnelse som angriper og slår ned mennesker på byen?

- Vi vet for lite til å si noe om at dette er tilfeldig. Dette angrepet hadde annerledes framgangsmåte, men det er at de er i flokk og angriper ei enslig jente er ikke bra i det hele tatt, svarer hun.

Denne saken er levert av Rogalands Avis

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere