RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Google Maps/Nordlys

La asfalt for èn million til et sted hvor ingen bor

Sist oppdatert:
Kommunen skal også brøyte veien.

Veien ut til Rakaluft i Alta kommune er lagt med asfalt til èn million kroner etter et vedtak fra de folkevalgte i kommunen. I Rakaluft bor det ingen fastboende. Her er det kun noen sommerhus og hytter. Veien skal også brøytes, skriver Nordlys

Velger bort boligfelt

Nå raser beboerne i bygda Komagfjord i Alta etter at et boligfelt i bygda ikke blir asfaltert. For da de som skulle gjøre jobben dukket opp, fikk beboerne beskjed om at administrasjonens forslag om legge asfalt på den dårlige grusveien inn til boligfeltet ikke lengre var gyldig,skriver Altaposten.

Beboerne forstår ikke kommunens prioriteringer med å legge ny asfalt inn til et sted hvor det er ingen fastboende, samtidig som de nedprioriterer asfalt i boligfeltet hvor det bor folk.

- Det er jo det som er det gale i det. Der det bor folk, der legger de ikke asfalt. Der vedlikeholder de nesten ikke veiene. Men her har de lagt ny asfalt. Og i tillegg så skal de brøyte ned veien på vinteren, sier beboer Karl Tore Andersen i Komagfjord til Altaposten .

Trond Einar Uglebakken, leder for kommunalteknikk i Alta kommune, sier til Altaposten at de kun har fulgt opp et politisk vedtak. Han sier at boligfeltet i Komagfjord vil få nye asfalt når de får penger til det i årene som kommer og etter hvilke områder som prioriteres.

Les flere saker fra Nordlys.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere