RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

350 biler i brann i Egersund

Foto: Berntsen, Kjetil (Scanpix)
Sist oppdatert:
Kraftig røykutvikling under brannen hos bilopphuggeren.

Egersund (NTB): Nærmere 350 bilvrak sto i brann da det tok fyr på tomten til Rogaland Bildeler på Eigerøy ved Egersund torsdag kveld.

- Det er fortsatt noe fyr i noen av vrakene, men vi har veldig god kontroll på brannen nå. Det er snakk om en hel haug med bilvrak, og noen av dem er også sammenpresset. Disse må vi ta fra hverandre for å få slukket, sier innsatsleder i politiet Aslak Moi til Stavanger Aftenblad litt før halv elleve torsdag kveld.

Totalt skal det være rundt 700 bilvrak på tomten. Det var kraftig røykutvikling under brannen, men brannvesenet sier det ikke er noen fare for bebyggelsen i området. Brannen får brenne ned, men brannvesenet har jobbet for å avgrense den.

Det er ikke meldt om personskader i forbindelse med brannen.

På grunn av røyken ble Sivilforsvaret kalt ut og publikum ble bedt om å holde seg innendørs og lukke vinduene. Evakuering ble også vurdert.

- Vi vurderte dette med røyken hele tiden, men vi hadde vinden med oss fra første stund. Røyken tok retning utover, og det er ingen fare forbundet med dette lenger, sier Moi. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere